Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av festmzd, 7. mai, 2017
Hei! God og informativ nettside.
Skrevet av Trine jacobsen, 4. sep, 2016
Hei !. Vi er på utkikk etter hund oh hadde egentlig landet på mellom puddel. Men fikk virkelig lyst å høre mer om denne rasen. Jeg er selv hunde instruktør og vi bor på et småbruk i skien. Har fire barn ,tre høner og en katt som er vant med hund ! Hunden vil være normalt aktivisert. Hvor mye trenger denne rasen ? Ser for meg litt agillity og lydighets kurser er alltid gøy å være med på . Men har denne rasen høyt mosjonsbehov ,mye mer en en mellompuddel tror du ? Kan de klare seg en dag uten tur ,eller blir de stresset da ? Mye gjeter instingt på hundende dine ?
Skal dere ha kull i fremtiden ? Mvh trine jacobsen
E-post:

Nyeste kommentarer

09.09 | 21:32

Hei, ingen kull på gang nå aktiv og familiekjær rase,lettlært også:D Mye info om rasen på Norsk Schapendoesklubb sine sider:D Kan og kontakte meg å¨epost:D

...
08.09 | 14:43

Hei sann.   Fantastisk rase ,denne schapendoes!  Har du noen kull på gang evt vil du fortelle litt om tispen /hannen sitt gemytt og helse ? Vi ønsker tispe valp ! 

Vi bor på løberg I skien ,(norge)på et lite småbruk. Der har vi høner ,gris og hest og sau

...
25.11 | 16:59

Hei, ingen flere ledige valper ledige nå, men anbefaler rasen:D

...
22.11 | 16:56

Hei, har dere schapendoes valper nå ? 22/11 -14
mvh SF

...